torsdag 17 januari 2013

Camino prenumeration på g!

Skickade just iväg en ansökan om prenumeration på magasinet Camino. Hittade tidningen av en slump på bibban i december och blev helt såld! Den var fräsch, modern, hade intressanta reportage, tog upp aktuella ämnen och intervjuade spännande människor. Det numret jag läste hade tema "barn" och tog bland annat upp preventivmedels inverkan på kroppen och hormonfria alternativ, miljöfarliga leksaker, samt miljöfostran av barn och en intressant vju med Alice Bah om att vara idealist och mamma.

Så här beskriver de själva sig:
Camino är ett mediaföretag som sprider berättelser om en grönare, godare och skönare framtid. Vägen dit kantas av engagerade människor med smarta idéer och handlingskraft. Vi belyser kreativa individer, grupper, produkter och tjänster som bidrar till en hållbar utveckling, och som främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval. I magasinet undersöks även relationerna mellan konsumtion, tid, lycka och meningsfullhet. Varje nummer har ett tema som präglar innehållet, från globala till individuella frågor.

Prenumerationen kostade bara 295 kronor i året och en E-prenumeration 225 kronor. Magasinet utkommer med 4 nummer per år.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar