tisdag 12 mars 2013

Push Play, Stop, Rewind

Skulle önska att mitt liv just nu hade en Paus-knapp. Känns som att jag befinner mig i ett erkorrhjul och jag är som en yr, liten trött hamster. Det är mycket nu! Jobb, frilans och annat stuff. Sedan förra veckan är jag också lokalredaktör för Studentbladet och försöker nu nätverka i Vasas studiekretsar, vilket visat sig vara lättare sagt än gjort. Alla som har tips på något man bör skriva om som händer i Vasa och är studierelaterat, tipsa mig! :)

Ett bevis på mitt tillstånd av mild sinnesförvirring fick jag imorse när jag hälsade på min egen spegelbild. Kutade runt i en korridor med moppen i högsta hugg, svängde runt hörnet och såg att jag höll på att dunsa in i någon. Jag tittade snabbt upp och sade ett förläget "hej" till denna besynnerligt klädda, osminkade varelse, innan jag märkte att denna människa var jag själv i en spegel. Wow.


2 kommentarer:

  1. Tja, evenemangsvis är ju Brobyggarna ofta på hugget. Nu i fredag ordnas finalen av "på veijin" (På spåret liknande krogshow) på Ollis. Fast jag kom just på att det här nog inte är Brobyggarnas evenemang... det är bara samma typer involverade ;)

    SvaraRadera
  2. kämpa! här är också mycket, försöker hålla ut :)

    SvaraRadera