söndag 19 augusti 2012

IT´S WEEKEND, babe

I helg var jag o kollade på Guetta, Redrama, Poets of the fall och Hurts med brorsan, svägerskan, Kenkko, Joanna och Henkku. Det var en superb helg med bra musik, partajj och mycket skratt. Fina fisken helt enkelt. Har dock grym träningsvärk av allt hoppande och traskande (vårt hotell var cirka 2 km från festivalområdet.)

Guettas uppträdande levererade grym partyfeelis. Nya låten Shewolf och Titanium var definitivt höjdpunkterna.Och Hurts show var helt spektakulär, så snygg med dansare, ljus, rosor och svartvita bilder. Riktigt stilrent. Till alla er som inte lyssnat på Hurts, do it! Dom är grymma.





I natt så åkte halva muppgruppen hem till Åland, medan jag o Kenkko sov en till natt på ett hotell inne i stan. Han ska åka hem till Vasa och jag ska fara på kurs.
Och världens sötaste pojkvän hade kollat upp hur miljövänligt hotellet var. <3

Vi bodde på Scandic Hotell som har en genomgående och bred miljöpolicy. I hotellrummet fanns det sopsortering (papper, bio och brännbart) och hälften av matutbudet på frukostbordet var ekologiskt odlat.

Deras miljöpolicy råder.:
"No company can avoid taking responsibility for the environment and focusing on environmental issues. Scandic shall, therefore, lead the way and work continuously to promote both a reduction in our environmental impact, and a better environment. Scandic shall actively contribute to a sustainable society." Scandic's environmental policy since 1994"

Det är viktigt att komma ihåg att i de flesta situationer kan man välja ett miljövänligare alternativ, såsom tex hotell. Jag skulle själv inte ens tänkt på det, så jag är jätteglad att Kenkko kollade upp det. Det är ju inga direkt miljövänligt i sig att bo på hotell, men man kan ju ta det "mindre onda" så att säga och stöda ett företag som verkligen satsar på hållbar utveckling.
Så, tummen upp för Scandic!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar