fredag 8 februari 2013

Zombievecka o billigt ekokaffe

Bloggtorkan beror på abnormalt mycket jobbande. Jobb som börjar vid okristtliga tider och som slutar alldeles för sent. Har vart och extraknäckt med morsan på Sol (en städfirma). Har stigit upp kl 5 varje morgon, åkt och städat minst 3 olika ställen och sedan brummat hem igen vid 17-18. Trött som en gris.
Har haft så ont i benen och knäna så det inte är klokt. Känner mig som 87 och inte 23. Fattar inga hur mamma som är 64 orkar det här vecka ut och vecka in, creds till henne! Men det är effektiv träning iaf, behöver inte gå till gymmet med det här jobbet =P Det har varit lite extra galet den här veckan då vi vikarierat två andra personer. Mamma jobbar inte varje dag 12 timmars dagar ;)

Men jag har inte bara haft jobb den här veckan. Har även hunnit träffa två bloggerskor, vars bloggar jag själv följt ett tag. 

På onsdagen var jag till Nykarleby och  intervjuade Janina, hennes sambo och deras två busfrön! Måste säga att det var första gången någonsin som jag blivit lite barnsjuk på riktigt. De hade de så himla gemytligt och mysigt och familjärt. Hade en riktigt trevlig intervju och fick chansen att kika runt lite i Nykarleby också, var ett tag sedan jag var dit.

I går var jag på lunch med ingen annan än Bohemiska Maggie. Maggie och jag har pratat en massa via våra bloggar och det var riktigt kul att träffas IRL! :)

När jag var i Nykarleby tassade jag in i en K-market medans jag väntade på bussen och hittade det här kaffepaketet på hyllan. Ekokaffe för 3,90!! Är det bara jag eller är det inte ganska billigt? :D Kaffe är en av de produkter Naturskyddsföreningen rekommenderar att man köper ekologiskt; kaffebönan är en mycket besprutad gröda och arbetarna som plockar bönorna utsätts för mycket kemikalier och hälsovådliga ämnen i sin arbetsmiljö.

Ekokaffe är annars ganska så dyrt, men det här priset behagade mina fattigmansögon.3 kommentarer:

  1. Jaa det var så kul att äntligen träffa dig! :)

    SvaraRadera
  2. Vi köper det där kaffet. Finns på kantarellen.

    SvaraRadera
  3. Jag tänkte helt samma som du då jag såg Pirkkas ekokaffe i butiken! Har inte tidigare köpt ekokaffe på grund av priset, men nu förra veckan måste jag göra det när jag så vad det kostade!

    SvaraRadera