måndag 25 februari 2013

I dreamed a dream

Var och såg Les Miserables med syrran ikväll. Så fin. Och vilken musik. Så gripande och vackert. Efteråt hade jag bara velat sätta mig i ett mörkt rum och gråta. Man kände sig liksom lite tom men uppfylld på samma gång om ni förstår vad jag menar... Ojjojj... Om ni har möjlighet att fara och se den, gör det!

Och alla som vill se Les Mis i finländsk tappning ska styra tassarna mot Tammerfors i höst då Tammerfors teater sätter upp musikalen med en finlandssvensk brud i en av huvudrollerna, nämligen skönsjungande Sarah Nedergård!På tal om musikaler, jag var på audition för Fighting Star i helgen. Det var en jätterolig upplevelse och jag träffade många trevliga människor, men jag slapp tyvärr inte vidare. Men jag är istället en erfarenhet rikare! :) Jag är glad att jag sökte och jag har nu varit på min första musikalaudition ever (men hoppeligen inte den sista).

3 kommentarer:

 1. nämen sötheidi! vilket fint omnämnande! :) du måst komma å hälsa på mej där å kolla sen! synd att du int kom vidare i fighting star, men nästa gång! då blir det ett rungande jaa!

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Du missade verkligen när du inte var på ÅST:s Les Mis ifjol! Skulle ha velat se varje föreställning! http://www.youtube.com/watch?v=zw20KinDZuw Låter roligt med audition!

  SvaraRadera
  Svar
  1. åååh, jag visste inte ens om att de hade satt upp den i åbo! Måste fara o se den i Tammerfors, hoppas den är lika bra där! :)

   Radera